Nyhet

Ferroamp utser nya ledningspersoner - Charlotte Eisner ny kommersiell chef

Ferroamp Elektronik tar in Charlotte Eisner som ny kommersiell chef, Chief Commercial Officer. Det framgår av ett pressmeddelande.

Eisner kommer närmast från elbilstillverkaren Nevs där hon medverkat i lanseringen av MaaS och en P2P bildelningstjänst. Hon har också grundat laddtekniksbolaget Charge Amps och är ordförande i cleantech-testbäddaren ElectriCity Innovation.

”Jag har följt Ferroamp i alla år och vi har genomfört gemensamma projekt hos några av Sveriges större fastighetsutvecklare. Det har blivit allt viktigare att ta ett helhetsgrepp för att säkra och effektivisera hållbara energilösningar och Ferroamp har en given nyckelroll i denna snabbt växande marknad” säger Eisner.

Utöver Eisner meddelar Ferroamp också att Anna Fägersten tillträder som ny Marketing Director. Hon har en tidigare bakgrund på Charge Amps och DEFA.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt