Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Finns stor potential på andra marknader än USA - Scout Gamings vd

Bettingplattformsbolaget Scout Gamings vd Andreas Ternström förmedlar under ABGSC Investor Day att det finns mycket som återstår att göra på andra marknader än USA, även om man gärna vill komma in på den senare.

"USA är fortsatt en möjlighet för oss. Det har varit en fråga om vi ska gå in på den marknaden eller inte. Om jag ska vara ärlig så har vi så mycket att göra på andra marknader, däribland vår huvudmarknad Europa", säger bolagschefen.

Vad avser USA-satsningen tillägger Scout Gaming-chefen att man har två B2C-operatörer som "plöjer in pengar" för att bli marknadsledande.

Ternström lyfter fram Europa, Sydamerika, Afrika och även delar av Asien där fantasy sports är populärt som intressanta marknader.

Under presentationen förmedlar vd:n även vad han tror utgör en av de svåraste utmaningarna som Scout Gaming står inför, vilket är att balansera tillväxt och lönsamhet. Bolagschefen bedömer likväl att de kommande åren nog kommer bjuda på mycket tillväxt.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scout Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Scout Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt