Flat Capital investerar i Lovelocal i Indien som digitaliserar butikshandeln
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Flat Capital investerar i Lovelocal i Indien som digitaliserar butikshandeln

Investeringsbolaget Flat Capital investerar motsvarande 17,2 miljoner kronor i Lovelocal som genom sin plattform digitaliserar den lokala butikshandeln i Indien. Totalt är kapitalrundan, pre-series B, på cirka 155 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Lovelocal är ett av de mest spännande bolagen jag har träffat på en väldigt lång tid. Vi fick möjligheten att träffa Akanksha under hennes vistelse i Sverige och jag är verkligen imponerad av henne. Akanksha är den typ av entreprenör man stöter på en gång var femte år om man har tur. Jag är glad och stolt att Flat nu får möjlighet att investera i Lovelocal och vara med på deras resa", säger Sebastian Siemiatkowski, styrelseordförande i Flat Capital.

Förutom Flat Capital deltog flera erkända investerare, däribland Vulcan Capital som ledde transaktionen och investerare som Alumni Ventures Group, Commerce Ventures, Sriram Krishan, general partner på VC-firman Andreessen Horowitz, Nami Zarringhalam, medgrundare av Truecaller med flera.

Lovelocal grundades i januari 2020 och har sedan dess vuxit 40 gånger och finns nu i mer än 35 indiska städer. De senaste 18 månaderna har bolaget anslutit fler än 100 000 handlare, hanterat över 1 miljon ordrar och växer med mer än 35 procent månad över månad.

Den lokala butikshandeln består av fler än 60 miljoner handlare vilket motsvarar cirka 95 procent av den 1,1 triljon dollar stora butikshandeln i Indien.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Flat Capital

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Flat Capital

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt