Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Flexqube får order i Tyskland värd 2 miljoner kronor

Industrivagnsleverantören Flexqube har kammat hem i en order i Tyskland värd cirka 2 miljoner kronor. Beställningen avser hyllplansvagnar och pallvagnar.

"Vi börjar se en tydlig effekt av de satsningar vi har gjort i Europa de sista åren och har ett starkt momentum för orderingången i DACH-regionen och Europa generellt på senare tid. Europa är en väldigt viktig och stor marknad för oss långsiktigt och det är tillfredsställande att vi nu ser en snabbt förbättrad orderingång. I juni stängde vi även den största affären i Frankrike hittills då vi sålde vagnar till ett vindkraftsbolag för 1 miljoner kronor", säger vd Anders Fogelberg i ett pressmeddelande.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flexqube

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Flexqube

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt