Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Flexqube tecknar ramavtal med norska Oda - uppskattat värde 40 miljoner kronor

Vagns- och robotteknikbolaget Flexqube ingår ett partnerskap med Oda Norway som är en aktör inom dagligvaruhandel av mat via nätet. Det tecknas även ett ramavtal kring leverans av materialhanteringsutrustning till både Odas existerande och framtida anläggningar, enligt ett pressmeddelande.

Ramavtalet är på fyra år och bedöms vara värt minst 10 miljoner kronor per år, alltså totalt 40 miljoner. Det är baserat på volymen Flexqube levererat till tidigare anläggningar.

"Samarbetsavtalet innebär betydande volymer för oss de kommande åren och är en viktig milstolpe för oss som företag där vi genom våra lösningar hjälper Oda att driva världens mest effektiva plockverksamhet av dagligvaror. Utifrån vad vi tidigare levererat till anläggningarna så bedömer jag att volymerna också kan bli högre och komma tidigare när mer detaljer kring expansionsplanerna för Oda blir färdigställda de kommande månaderna", kommenterar Flexqubes vd Anders Fogelberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flexqube

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Flexqube

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt