Fortnox köper 30 procent av Agoy IT - integrerar byråprodukter i egna plattformen

Nyhet

{newsItem.title}

Fortnox köper 30 procent av Agoy IT - integrerar byråprodukter i egna plattformen

Affärssystembolaget Fortnox ingår ett samarbete med Agoy IT för att erbjuda dess produkter för bokslut, skatt och årsredovisning. Dessutom har Fortnox ingått avtal om att förvärva 30 procent av Agoy för 18 miljoner kronor.

Fortnox finansierar affären med egen kassa, enligt ett pressmeddelande.

Avtalet som löper på tre år innebär att Fortnox säljer, supportar och integrerar produkterna med det egna utbudet och under eget varumärke, medan de fortsatt utvecklas av Agoy.

- Jag är jätteglad att vi får in den här produktsviten i vår lösning för byråbranschen. Det är efterfrågade och efterlängtade produkter. Redovisningsbyråerna är centrala för oss och vi ska se till att de får de produkter de behöver allra mest, produkter som ligger i framkant och ger bästa möjliga effekt, säger Camilla Skoog, affärsområdeschef Fortnox.

Produkterna från Agoy kommer att erbjudas Fortnox kunder under hösten 2021.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Fortnox

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Fortnox

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev