Fortsatt bra tillväxt för Kinneviks bolag, kan bromsa in när marknader öppnar upp - vd

Nyhet

Fortsatt

Fortsatt bra tillväxt för Kinneviks bolag, kan bromsa in när marknader öppnar upp - vd

Kinneviks e-handelsbolag och konsumentinriktade bolag som upplevde en stor tillväxt förra året i spåren av covid-19 fortsätter att gå starkt. Det uppgav vd Georgi Ganev under rapportsamtalet.

- Självklart förväntar vi oss inte samma tillväxtacceleration som vi såg under 2020 och starten på 2021. Men vi tror att dessa konsumenttrender kommer att bli långvariga och är här för att stanna, sade Ganev och fortsatte.

- Vi räknar med att se tillväxt framåt mot slutet av 2021 och 2022. Men den typen av acceleration kan komma att bromsa in något när marknaderna öppnar upp.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kinnevik B

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tycker vi att du ska spana in SAVR då du betalar 30-50% mindre i avgifter hos dem. En annan mäklare som erbjuder courtagefri aktiehandel är eToro - se vårt test av eToro här.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi bytte själva till Hedvig och sparar 2 436 kr per år i utgifter, jämför gärna själv på webben.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Kinnevik B

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev