Nyhet

Fortsatt

Fortsatt stark tillväxt för Gullberg & Jansson - Analysguiden behåller motiverat värde

Poolspecialisten Gullberg & Jansson rapporterar återigen ett starkt kvartal präglat av både god tillväxt och marginalförbättringar. Det skriver Aktiespararnas Analysguiden i en uppdragsanalys daterad den 12 november.

"Gullberg & Jansson lämnar det tredje kvartalet starkt med en stor kassa, fortsatt tillväxt och mycket spännande på horisonten. Caset för bolaget är fortfarande starkt och de bevisar återigen att hög tillväxt kan nås utan att behöva göra avkall på lönsamheten. I detta läge ser marknadsutsikterna fortsatt goda ut och mycket talar för att medvinden från hemestertrenden håller i sig. Tydligast triggers vi ser framöver kommer vara uppskalning i Wellness & Relax samt Grönytor, bibehållet höga marginaler samt bibehållen stark tillväxt för Swimmingpoolsegmentet. Därtill kommer utfallet av Nomacoförvärvet bli tydligt under kommande år och detta kan ge en indikation på hur kommande förvärvsarbete kommer genomföras", skriver Analysguiden.

Analysguiden upprepar sitt tidigare motiverade värde på 115-119 kronor per aktie på 12-18 månaders sikt och förväntar sig en stark avslutning på 2021.

Aktien handlas till 95 kronor.

https://www.aktiespararna.se/analysguiden/nyheter/analys-gullberg-jansson-framtidsoptimism-och-fortsatt-stark-tillvaxt

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Gullberg & Jansson

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Gullberg & Jansson

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt