Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Freemelt och Etteplan ingår strategiskt samarbete inom 3D-printing

3D-skrivarbolaget Freemelt och finska Etteplan har inlett ett strategiskt samarbete för att tillsammans utveckla Freemelts kommande industriella 3D-skrivare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Etteplan är en leverantör av lösningar inom bland annat mjukvara och inbyggda system, industriell utrustning och anläggningsteknik.

Målet med partnerskapet är att leverera kapacitet inom 3D-printing till tillverkningsföretag världen över och att påskynda övergången till mer hållbara och bättre produkter och produktion, heter det.

”Etteplan har identifierat additiv tillverkning som en av de viktigaste teknikerna för framtiden och vi är fast beslutna att fortsätta förbättra vår kapacitet inom additiv tillverkning. Ett nära samarbete med Freemelt ger oss möjligheter att fördjupa våra kunskaper inom området och skapa synergier med potentialen att avsevärt öka värdet som erbjuds marknaden och våra kunder över tid”, säger Riku Riikonen, Senior Vice President, Engineering Solutions, Etteplan.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Etteplan

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt