Nyhet

Freemelt och Etteplan ingår strategiskt samarbete inom 3D-printing

3D-skrivarbolaget Freemelt och finska Etteplan har inlett ett strategiskt samarbete för att tillsammans utveckla Freemelts kommande industriella 3D-skrivare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Etteplan är en leverantör av lösningar inom bland annat mjukvara och inbyggda system, industriell utrustning och anläggningsteknik.

Målet med partnerskapet är att leverera kapacitet inom 3D-printing till tillverkningsföretag världen över och att påskynda övergången till mer hållbara och bättre produkter och produktion, heter det.

”Etteplan har identifierat additiv tillverkning som en av de viktigaste teknikerna för framtiden och vi är fast beslutna att fortsätta förbättra vår kapacitet inom additiv tillverkning. Ett nära samarbete med Freemelt ger oss möjligheter att fördjupa våra kunskaper inom området och skapa synergier med potentialen att avsevärt öka värdet som erbjuds marknaden och våra kunder över tid”, säger Riku Riikonen, Senior Vice President, Engineering Solutions, Etteplan.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt