Nyhet

Gogo

Gogo Lead Tech ökade omsättningen med över 600 procent i Q3 - men förlusten skenade också iväg

Teknikbolaget Gogo Lead Tech redovisar en betydligt högre omsättning i tredje kvartalet jämfört med året innan. Bolagets förlust var samtidigt också den mycket högre än jämförelseperioden 2020.

Omsättningen steg till 7,3 miljoner kronor (1,0).

Ebitda-resultat blev 1,6 miljoner kronor (0), med en ebitda-marginal på 21,9 procent.

Rörelseresultatet blev -7,6 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet före skatt var -8,2 miljoner kronor (-0,8).

Resultatet efter skatt blev -8,9 miljoner kronor (-0,8), och per aktie -0,12 kronor (-0,20).

Likvida medel uppgick till 13,1 miljoner kronor (0,4).

”Under perioden har fortsatt intensivt arbete pågått med att utveckla vår affär och stort har fokus legat på utveckling samt integrering av vårt senaste förvärv av Socaillite AB med tillgången Connectio.io och positionerat oss själva för fortsatt tillväxt. Parallellt med detta har ett konstant arbete pågått med att sourca fler potentiella förvärv inom vår sektor”, kommenterar vd Christian Kronegård.

Gogo Lead Tech, MkrQ3-2021Q3-2020Förändring
Nettoomsättning7,31,0630,0%
EBITDA1,60
EBITDA-marginal21,9%
Rörelseresultat-7,6-0,4
Resultat före skatt-8,2-0,8
Nettoresultat-8,9-0,8
Resultat per aktie, kronor-0,12-0,20
Likvida medel13,10,43 175,0%


http://media.finwire.com/media/FWS006A48F-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sociallite US

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sociallite US

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt