Nyhet

Gogo Lead Tech ökar intäkterna samtidigt som förlusten steg i andra kvartalet

Gogo Lead Tech redovisar ökande intäkter och högre förlust i andra kvartalet 2020 jämfört med samma period i fjol.

Nettoomsättningen steg 200,0 procent till 0,9 miljoner kronor (0,3).

Ebitda-resultatet, justerat, uppgick till 0,0 miljoner kronor (-0,1).

Rörelseresultatet blev -0,3 miljoner kronor (-0,1).

Resultatet före och efter skatt var -0,9 miljoner kronor (-0,5). Resultat per aktie hamnade på -0,25 kronor (-0,24).

- Bolaget har per rapportdatum varit listat på Spotlight Stock Market i drygt åtta månader och på denna relativt korta tid har vi lyckats utveckla samt bredda dess verksamhet. Detta ser vi som en mycket positiv indikation på att vi arbetar på rätt sätt och har som ambition att fortsätta på inslagen bana. Vår strategi är att växa genom att utveckla, driva och förvärva plattformar och bolag inom leadgenerering för att expandera till fler vertikaler. Vi tror på en diversifierad produktportfölj inom flertalet områden för att skapa en solid grund att accelerera utifrån, kommenterar vd Christian Kronegård i delårsrapporten.

Gogo Lead Tech, MkrQ2-2020Q2-2019Förändring
Nettoomsättning0,90,3200,0%
EBITDA, justerat0,0-0,1
Rörelseresultat-0,3-0,1
Resultat före skatt-0,9-0,5
Nettoresultat-0,9-0,5
Resultat per aktie, kronor-0,25-0,24

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sociallite US

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sociallite US

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt