Goobit Group noteras på First North den 5 maj
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Goobit Group noteras på First North den 5 maj

Goobit

Teknikbolaget Goobit Group har godkänts för notering på Nasdaq First North Growth Market med första handelsdag den 5 maj. Bolaget har inte genomfört något noteringserbjudande inför noteringen. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Goobit är pionjärer inom kryptovalutor med den ledande växlingstjänsten BTCX. Efter den uppmärksammade börsintroduktionen av Coinbase i april är vi glada över att vi är först i vår bransch att börsnoteras på tillväxtmarknaden Nasdaq First North Growth Market. Noteringen gör det möjligt för en bredare krets att vara med och investera i en ledande aktör i den snabbt växande kryptobranschen. Samtidigt får vi möjligheter att skala upp bolagets tillväxtplaner, kommenterar vd Pär Helgosson.

- Vår vision är att vara den ledande kryptoaktören i det finansiella ekosystemet, och bygga broar mellan blockkedjevärlden och den traditionella finanssektorn. Genom noteringen får vi ökade möjligheter att på allvar ta en sådan ledande roll och vi välkomnar nya investerare som vill vara med på vår fortsatta resa, kommenterar Christian Ander, grundare, huvudägare och styrelseledamot i Goobit Group.

Bolaget har institutionella investerare, däribland Investerum, entreprenörerna Camilla Lundin och Vendela Lilliestråle samt kryptoexperten Ivan Liljeqvist, känd som "Ivan on tech".

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Goobit Group

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Goobit Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt