Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hilbert

Hilbert Group förvärvar 2,7 procent av kryptoinvestmentbanken Hayvn

Investeringsbolaget Hilbert Group har investerat en miljon dollar i kryptoinvestmentbanken Hayvn Series A-finansieringsrunda. Placeringen ger Hilbert ett ägande på 2,7 procent i Hayvn, enligt ett pressmeddelande.

Abu Dhabi-baserade Hayvn bedriver en reglerad plattform för OTC-handel i digitala tillgångar och har en stark närvaro i Mellanöstern och Nordafrika.

”Vi är imponerade av Hayvns team, deras snabba utveckling och deras stora fokus på transparens och regelefterlevnad – de håller nu på att skaffa sig de mest omfattande licenserna i både Schweiz och Förenade Arabemiraten”, kommenterar Hilberts vd Niclas Sandström.

Enligt Sandström kommer investeringen också resultera i nära samarbete med Hayvn kring deras produktutveckling samt lansering av egna fondprodukter på en ny marknad.

”I och med slutförandet av serie A-rundan kan vi fortsätta förbättra våra kärnprodukter och utöka vårt erbjudande till att omfatta mer än OTC-handel och förvar”, säger Sandström.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hilbert Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hilbert Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.