Nyhet

Hitachi har skapat en digital tvilling av en robotcell med teknik levererad av Afry

Hitachi ABB Power Grids har skapat en digital tvilling av en robotcell vid en av bolagets fabriker i Ludvika, med användning av teknik som var levererad av Afry. Det framgår av ett pressmeddelande från Afry.

En digital tvilling är en virtuell kopia av ett system eller fysiskt objekt som ger möjligheten att bygga, testa och verifiera bolagets produktionsmiljö i en digital värld.

"Genom den här lösningen stärker vi vår konkurrenskraft på den globala marknaden samtidigt som vi utvecklar en än mer ergonomisk och säkrare arbetsmiljö. Liksom vår teknik, ska vår produktion ligga i framkant för att möta den ökade efterfrågan på produkter och lösningar som möjliggör en hållbarenergiomställning", kommenterar Hitachi ABB Power Grids enhetschef Andreas Berthou.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om AFRY

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien AFRY

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt