Nyhet

Hodl

Hodl Spac Europe har inlett arbetet med att identifiera bra bolag att förvärva enligt rapporten

Spac-bolaget Hodl Spac Europe redovisar en rörelseförlust på 0,2 miljoner kronor under fjärde kvartalet.

Resultatet efter skatt blev -0,2 miljoner kronor, och per aktie -0,11 kronor.

Likvida medel uppgick till 29,65 miljoner kronor.

Hold är ett spac-bolag inriktat mot bolag inom blockchain som noterades på Spotlight den 21 januari 2022. Vd Vahid Toosi uppger i rapporten att man har påbörjat arbetet med att identifiera bra bolag som kan bli noterade genom Hodl.

Hodl Spac Europe, MkrQ4-2021
Nettoomsättning0
Rörelseresultat-0,2
Nettoresultat-0,2
Resultat per aktie, kronor-0,11
Likvida medel29,65


http://media.finwire.com/media/FWS006FAD8-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om HODL Spac Europe

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien HODL Spac Europe

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt