Holländska spelmarknaden kan vara värd 1,1 miljarder euro år 2024 - nederländska spelinspektionen

Nyhet

Holländska

Holländska spelmarknaden kan vara värd 1,1 miljarder euro år 2024 - nederländska spelinspektionen

Den holländska spelmarknaden kan vara värd 1,1 miljarder euro i nettospelintäkter, inklusive bonusar, år 2024. Det skriver den nederländska spelinspektionen KSA i en rapport där H2 Gambling Capital estimerat data.

Konsultfirman Regulus Partners estimerar att den är värd 827 miljoner euro, men KSA förklarar den siffran nästan helt till att RP inte inkluderar bonusar i sin prognos.

Det kan även noteras att H2 estimerar att den lagliga och reglerade marknaden kommer uppgå till 757 miljoner euro samma år.

"Prognoserna är baserade på antaganden. Den faktiska storleken av den framtida onlinemarknaden är självklart delvis beroende på makten och de tillgängliga resurserna som finns tillgängliga för KSA i området i de kommande åren gällande monitorering, regelefterlevnad och i att bekämpa olagligheter samt brott", skriver myndigheten.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tycker vi att du ska spana in SAVR då du betalar 30-50% mindre i avgifter hos dem. En annan mäklare som erbjuder courtagefri aktiehandel är eToro - se vårt test av eToro här.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi bytte själva till Hedvig och sparar 2 436 kr per år i utgifter, jämför gärna själv på webben.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev