Hoodin har sett en fortsatt god tillväxt i sin pipeline under sommarmånaderna
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hoodin har sett en fortsatt god tillväxt i sin pipeline under sommarmånaderna

Hoodin

Mjukvarubolaget Hoodin har under sommarmånaderna sett en fortsatt god tillväxt i sin pipeline.

"Trots en period där semestrar påverkade möjligheterna att bearbeta potentiella partners och kunder så noterar Hoodin en fortsatt god tillväxt i pipeline. Tillväxten ligger i ungefär samman trend i absoluta tal, men av naturliga skäl blir den procentuella ökningen något lägre då vi kontinuerligt har en större baseline att jämföra med. I likhet med våren 2021 så är det inom Medtech och Pharma som ökningen var mest noterbar, och ökningen härleds framför allt till en ökning av partners under perioden", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Efter juli och augusti sammanställs nettoökningen till cirka 15 procent inom Medtech och Pharma, jämfört mot utfallet efter juni. Antalet licenser som förväntas använda Hoodin ökade från 874 till 1 015.

För perioden är det små ändringar eller inga inom Public Service och Tourism då fokus fortsatt varit riktad mot Medtech och Pharma.

För segmentet Nya branschlösningar noteras en markant ökning under augusti, men det skall påpekas att detta rör lösningar som inte är fullt lanserade på marknaden och att denna del av pipeline har högre osäkerhet.

Den sedan tidigare annonserade branschlösningen gentemot Finance samt en ännu ej utannonserad branschlösning har under perioden varit föremål för försäljning gentemot strategiska partners och kunder.

"Vi har framför allt under augusti noterat positiva utfall och ser att vi nu är nära bredare lanseringar och att vi har en trend som då skall redovisas tillsammans med övrig pipeline", skriver Hoodin.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Hoodin

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Hoodin

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt