Nyhet

I-Tech inleder samarbete för produktutveckling med IFF Microbial Control

Bioteknikbolaget I-Tech har ingått ett samarbetsavtal för produktutveckling med IFF Microbial Control. Det framgår av ett pressmeddelande.

IFF har en teknologi som ger skydd mot mjuk marin påväxt, till exempel mot alger, medan I-Techs teknologi stöter bort organismer som leder till hård marin tillväxt som havstulpaner.

Genom samarbetet önskar bolagen utvärdera tekniska möjligheter i kombinationen av de respektive teknologierna, som tillsammans har potential att erbjuda effektiva, hållbara och regulatoriskt godkända lösningar för skydd mot ett brett spektrum av arter som orsakar marin påväxt, heter det.

"Efterfrågan för hållbar antifoulingfärg inom premiumsegmentet ökar. Vi ser ett stort marknadsbehov av antifouling-lösningar som erbjuder högpresterande skydd mot såväl hård som mjuk påväxt, samt har anpassats för specifika handelsrutter och varierande fartygsaktivitet. Detta samarbete utforskar innovativa lösningar för att möta den ökande efterfrågan. Tillsammans kompletterar de båda teknologiernas egenskaper varandra, och kunskapen som förväntas utvecklas genom detta projekt kan möjliggöra för våra kunder att erbjuda nya, effektiva lösningar mot marin påväxt", kommenterar Markus Hoffmann, Technical Director på I-Tech.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om I-Tech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien I-Tech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt