Nyhet

Iapotek

Iapotek ska genomgå ny noteringsprövning på Spotlight

Spotlight Stock Market har beslutat att detaljhandelsbolaget Iapotek ska genomgå en ny noteringsprövning som villkor för fortsatt notering. Syftet med noteringsprövningen är att säkerställa att bolaget uppfyller samtliga noteringskrav gällande bland annat aktiemarknadens krav på sundhet.

Aktierna i iApotek är sedan den 12 februari 2021 observationsnoterade då Spotlight, med anledning av bolagets offentliggjorda pressmeddelanden den 27 januari 2021, 3 februari 2021 och 10 februari 2021, bedömde att bolaget genomgick en väsentlig förändring.

I det fall bolaget inte uppfyller noteringskraven och inte inom rimlig tid bedöms kunna uppfylla noteringskraven kommer Spotlight att besluta om avnotering.

Nyligen har Tikspac seglat upp som ny storägare och förslag har lagts fram om en helt ny styrelse i Iapotek.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om iApotek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien iApotek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt