Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Idex Biometrics presenterar mjukvaruplattform - möjliggör nyckelfärdig lösning inom kort

Norska biometribolaget Idex tillkännager en egenutvecklad mjukvaruplattorm inklusive ett biometriskt kortoperativsystem och applets utvecklade i samarbete med bolagets samarbetspartners jNet ThinX och Infineon Technologies. Det framgår av ett pressmeddelande.

Mjukvaruplattformen möjliggör en komplett nyckelfärdig lösning för biometriska smarta kort, vilket minskar komplexiteten i korttillverkningen, snabbar upp time-to-market och sänker kostnaderna, skriver bolaget.

"Denna avancerade mjukvaruplattform låser upp den differentierade prestandan hos Idex Biometrics – Infineon-samarbetet. Som en föredragen säkerhetspartner till Infineon har jNet ThingX erfarenhet av flera generationer av Infineon-säkerhetsenheter, vilket gör dem till den perfekta utvecklingspartnern för vårt nya programvaruerbjudande. Den här nyckelfärdiga lösningen gör det möjligt för kunder att snabbt distribuera betalkort med fingeravtryck med branschledande prestanda", kommenterar Vince Graziani, vd för Idex Biometrics.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om IDEX Biometrics

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien IDEX Biometrics

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt