Nyhet

Indien har godkänt Alteco Medicals LPS Absorber

Alteco Medicals produkt LPS Absorber har beviljats alla nödvändiga godkännande från den indiska myndigheten Central Drugs Standard Control Organisation. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nu ska Alteco gå in i nästa fas och aktivt marknadsföra och sälja produkten till den indiska sjukvården.

"Jag är väldigt glad över att vår personal tillsammans med vår lokala distributör har lyckats säkra produktregistreringen trots alla utmaningar under rådande pandemi. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Alteco LPS Adsorber på en nyckelmarknad som Indien" säger vd Fredrik Jonsson.

https://mb.cision.com/Main/11609/3240872/1337918.pdf

https:/ ews.cision.com/se/alteco-medical/r/alteco-medical-ab--publ--erhaller-produktregistrering-i-indien,c3240872

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Alteco Medical

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Alteco Medical

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt