Nyhet

Intensiv månad för Gogo Lead Tech efter tillträden av förvärv

Den senaste månaden har varit intensiv för Gogo Lead Tech efter att man tillträdde Gravel Sweden och Toppick.se, förmedlar vd Christian Kronegård i ett brev till aktieägarna.

"Vi har bland annat trimmat in en del nya arbetssätt till följd av att verksamheterna är en del av ny helhet. Därutöver har vi tillsammans med respektive ledning diskuterat fram en definitiv färdplan framåt i det långsiktiga arbetet med att utveckla för att dra nytta av de synergier och möjligheter som finns inom gruppen", kommenterar bolagschefen.

Han tillägger att med en betydligt större organisation på plats kan bolaget arbeta i högre tempo samt utveckla befintliga tillgångar i snabbare takt än tidigare.

Vidare lyfts det fram att Gravel Swedens grundare och vd, Julia Wrede, har tilldelats silverpris i Årets Unga Grundare på den årliga Entreprenörsgalan.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sociallite US

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sociallite US

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt