Nyhet

Intresset kring Touchtech Showroom har varit bra från modevarumärken

Mjukvarubolaget Touchtech förmedlar att intresset kring Touchtech Showroom från små- och mellanstora svenska sport- och modevarumärken har varit bra. Detta sedan lanseringen under Stockholm Fashion Week i augusti. Det framgår av ett nyhetsbrev till aktieägarna.

"Vi är nu i slutfasen av att påbörja tjänsten för några av dessa varumärken. Mer information om dessa kommer att publiceras allt eftersom de kommersiellt börjar använda Touchtech Showroom", kommenterar bolaget.

Det framgår även att utvecklingen av ny Touchtech Vendo-funktionalitet har till stor del färdigställts under september.

För att säkerställa att bolaget når ut till större internationella varumärken har man också beslutat att anlita en välrenommerad brittisk PR-byrå för att nå ut i brittisk och amerikansk press. Uppdraget avser initialt att pågå fram till december i år.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt