Nyhet

Jetty antar ny strategi, ska bli fullskaligt SaaS-bolag och adressera globala marknaden

Affärssystembolaget Jetty uppger idag att de ska anta en ny strategi för bolaget där de ska transformeras till ett fullskaligt SaaS- bolag, bredda genom att adressera den globala marknaden samt utveckla partnerkanaler och komplettera tjänsten. Det framgår av ett pressmeddelande.

Jettys tjänst ska bland annat standardiseras så att kunden kan göra hela inköpsresan digitalt utan mycket manuell hantering. De har även som ambition att vara först med ett leverera en komplett digital Saas-lösning inom Event Management System.

"Vi tror att kunder och leverantörer kommer att ställa om arbetssätt, nu när de flesta är vana att arbeta från distans och att mötas och kommunicera digitalt. Det medför att många bolag har ett större behov av koordinering, kommunikation och logistikhantering för att fortsatt vara effektiva i sin verksamhet. Det gynnar Jetty vars tjänst är utvecklad för just dessa ändamål", säger Jens Ålander, vd på Jetty.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Thinc Jetty

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Thinc Jetty

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt