Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Jojka

Jojka ökar omsättningen (R)

(rättelse avser resultatet)

Kommunikationsbolaget Jojka redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget redovisar en liten förändring av sitt resultat.

Omsättningen steg 10,6 procent till 5,2 miljoner kronor (4,7).

Resultatet efter skatt blev -26 000 kronor (-135 000).

Resultat per aktie hamnade på -0,002 kronor (-0,001).

"Vi har precis avslutat andra kvartalet 2021. Ett kvartal som tydligt visar färdriktningen för bolaget. Totalt sett har vi en bra tillväxt och maj sticker ut som den femte bästa månaden någonsin. Normalt sätt brukar rekordsiffror komma i slutet av året, men de är mycket positivt att vi gör det redan innan sommaren. Omsättningstillväxten summerat för kvartalet pekar i en uppåtgående riktning och vår förväntansbild är att kunna öka omsättningen ytterligare under hösten, när vi fortsätter addera fler nya kunder och ökad merförsäljning till befintliga", skriver vd Fredrik Dalebrandt.

Jojka, MkrQ2-2021Q2-2020Förändring
Nettoomsättning5,24,710,6%
Nettoresultat-0,026-0,1
Resultat per aktie, kronor-0,002-0,001


http://media.finwire.com/media/FWS0062D83-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Jojka

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Jojka

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt