JS Securitys nyintroduktion blev övertecknad mer än 10 gånger

Nyhet

{newsItem.title}

JS Securitys nyintroduktion blev övertecknad mer än 10 gånger

Cybersäkerhetsbolaget JS Securitys unitemission inför noteringen på Spotlight tecknades till 1 292 procent och blev därmed övertecknat mer än 10 gånger. Det innebär att bolaget får in 8 miljoner kronor före emissionskostnader, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget har i samband med erbjudandet fått 497 nya aktieägare.

"Det är väldigt roligt att se det stora intresset och den kraftiga överteckningen. Den höga teckningsgraden visar också på hur viktigt och intressant området cybersäkerhet är. Det är med stor glädje vi välkomnar våra nytillkomna aktieägare", säger Hampus Nyström, vd för JS Security.

JS Securitys första handelsdag på Spotlight beräknas ske den 12 maj.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om JS Security

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien JS Security

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev