Nyhet

Kepler

Kepler ser fortsatt potential i Nanoform efter positiva resultat

Kepler Cheuvreax ser fortsatt potential i medicinteknikbolaget Nanoform efter positiva studieresultat och samtidigt höjer banken riktkursen till 9,50 euro (8,50). Det framgår av en analys.

För några dagar sedan släppte bolaget positiva resultat från ett proof of concept (PoC)-projekt för läkemedelskandidaten Herantis CDNF. Projektet går nu vidare till nästa fas där en proof of process-studie (PoP) ska utföras för att ytterligare bekräfta effekten av det nanoformerade rhCDNF-nanopartiklarna.

Banken menar att de positiva resultaten banar vägen för bredare användning av bolagets teknik och gör att man blir säker på långsiktiga mål. Med anledning av detta upprepar man rekommendationen köp samtidigt som man höjer riktkursen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nanoform

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nanoform

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt