Kollect on Demand kommenterar nya restriktioner i Irland - minskad efterfrågan på vissa tjänster

Nyhet

Kollect on Demand kommenterar nya restriktioner i Irland - minskad efterfrågan på vissa tjänster

Kollect on Demand väntar sig efter nya restriktioner i Irland bibehållen efterfrågan på tjänster som Commercial Skips (containrar), med minskad efterfrågan på andra tjänster som kommersiella Bin Services. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nya nationella restriktioner på nivå 5 träder i kraft från och med 21 oktober under sex veckor.

Kollect får dock fortsätta bedriva verksamhet då man kategoriseras som essentiella tjänster.

Bolagschefen John O’Connor påpekar att även om restriktionerna är på den högsta nivån så är de mindre strikta än de under det andra kvartalet, då bolaget fortsatte att växa intäkterna.

I Storbritannien appliceras nivå 3-restriktioner i Greater Manchester-området. Det kan potentiellt minska efterfrågan på företagets avfallstjänster. Som en respons fokuserar man på olika områden, bland annat soptunnor. Därutöver fortsätter man att vara kostnadsmedvetna.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Kollect on Demand

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Kollect on Demand

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev