Nyhet

Kontraktsskrivningen för kvarter India igång, mer än hälften av kontrakten påtecknade - Amhult 2

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under september ägnat sig åt hederligt vardagsarbete, skriver vd Maria Nord Loft i senaste månadsrapporten.

Medan hyresgästerna Apoteket och Systembolaget planerar sin oktober-inflyttning i kvarter Radarflyget 2, fortsätter arbetet i kvarter India. Där pågår det bland annat installationer, väggmonteringar och montage av takstolar på de olika husen.

”Kontraktsskrivning pågår också för dessa bostäder och hittills är 53 av 95 kontrakt påtecknade och i princip samtliga lägenheter är tilldelade”, skriver Loft.

Vad gäller parkeringshuset har entreprenören lagt upp stommen och kvar återstår arbeten för bland annat asfaltsbeläggning, el, linjemarkering och skyltar, skriver Amhults vd.

När det kommer till tvärförbindelsen i Torslanda skriver Nord Loft att det rapporterats att Trafikkontoret arbetar med genomförbarhetsstudien.

”Parallellt med utförandestudien har Stadsbyggnadskontoret börjat arbeta med en detaljplan för tvärförbindelsen. Detaljplanearbetet sker i nära samarbete med Trafikkontoret. Den tidplan som kommunicerats för projektet innebär en genomförandestudie 2019-2021, en detaljplan 2020-2022 med upphandling projektering 2021, projektering 2022, och slutligen upphandling av produktion 2022 och produktion 2023-2024”, avslutar Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt