Kontraktsskrivningen för kvarter India igång, mer än hälften av kontrakten påtecknade - Amhult 2
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kontraktsskrivningen för kvarter India igång, mer än hälften av kontrakten påtecknade - Amhult 2

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under september ägnat sig åt hederligt vardagsarbete, skriver vd Maria Nord Loft i senaste månadsrapporten.

Medan hyresgästerna Apoteket och Systembolaget planerar sin oktober-inflyttning i kvarter Radarflyget 2, fortsätter arbetet i kvarter India. Där pågår det bland annat installationer, väggmonteringar och montage av takstolar på de olika husen.

”Kontraktsskrivning pågår också för dessa bostäder och hittills är 53 av 95 kontrakt påtecknade och i princip samtliga lägenheter är tilldelade”, skriver Loft.

Vad gäller parkeringshuset har entreprenören lagt upp stommen och kvar återstår arbeten för bland annat asfaltsbeläggning, el, linjemarkering och skyltar, skriver Amhults vd.

När det kommer till tvärförbindelsen i Torslanda skriver Nord Loft att det rapporterats att Trafikkontoret arbetar med genomförbarhetsstudien.

”Parallellt med utförandestudien har Stadsbyggnadskontoret börjat arbeta med en detaljplan för tvärförbindelsen. Detaljplanearbetet sker i nära samarbete med Trafikkontoret. Den tidplan som kommunicerats för projektet innebär en genomförandestudie 2019-2021, en detaljplan 2020-2022 med upphandling projektering 2021, projektering 2022, och slutligen upphandling av produktion 2022 och produktion 2023-2024”, avslutar Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.