Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kopy Goldfields har sekventiellt ökat guldproduktionen med 69 procent - helårsguidning oförändrad

Prospekteringsbolaget Kopy Goldfields ökade produktionen av guldekvivalenter sekventiellt i det andra kvartalet och står fast vid sin helårsguidning vad gäller total guldproduktion. Det framgår av en operationell uppdatering.

Produktionen av guldekvivalenter uppgick till 13,01 koz (14,04), vilket var en ökning med 69 procent jämfört med första kvartalet, men en minskning mot samma period föregående år på 7 procent.

Kopy Goldfields upplevde en negativ påverkan av personalbrist samt andra faktorer som orsakats av coronapandemin under kvartalet.

Guldförsäljningen uppgick till 9,37 koz (12,29), vilket även det var en minskning mot samma period föregående år, samt även lägre än försäljningen på 10,99 koz i första kvartalet i år.

Bolaget står fast vid sin helårsguidning om en guldproduktion på mellan 56 till 59 koz.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kopy Goldfields

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Kopy Goldfields

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.