Kritik från kunder mot börsaktuella Trustly - Svd - Börskollen

Nyhet

Kritik

Kritik från kunder mot börsaktuella Trustly - Svd

Kunderna är missnöjda med betalförmedlingsinstitutet Trustly, främst på grund av brister i kundservice och tiden det tar för pengarna att nå mottagaren. Det skriver Svd Näringsliv som granskat över 1 000 recensioner på kundomdömessajten trustpilot.com.

Trustly får ett svagt betyg på sidan, två av fem stjärnor.

Det har även skett ett flertal bedrägerier. En person uppgav sig ha förlorat 110 000 kronor på grund av ett bedrägeri på Messenger. Pengarna togs ut i poster via Trustly. Trots försök att få bolaget att spärra personnumret blev detta inte av.

”De har inte svarat mig på två månader nu. De har inga nummer på hemsidan och söker jag på dem på nätet så får jag upp en massa varningar. Det är bedragarnas julafton när de kan använda sig av Trustly”, sade personen. Trustly menar dock att man bett om mer information utan att ha fått svar.

Svd skriver vidare om hur det också finns ärenden mot bolaget hos Spelinspektionen samt många anmälningar hos Konsumentverket.

Trustly är aktuella för en börsnotering.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Trustly

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Trustly

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev