Nyhet

Lammhults utser tillförordnade chefer för två dotterbolag

Möbel- och inredningsbolaget Lammhults Design Group meddelar att Peter Jiseborn idag den 30 september lämnar koncernen efter drygt fem år som vd för dotterbolaget Abstracta. De senaste två åren har Peter Jiseborn även varit vd för dotterbolaget Lammhults Möbel och har ingått i koncernledningen sedan 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

Yngvi Fridriksson har utnämnts till tillförordnad vd för Abstracta och Åsa van Drumpt har utnämnts till tillförordnad vd för Lammhults Möbel. Befattningarna ingår i Lammhults koncernledning.

Yngvi Fridriksson har under de senaste fem åren innehaft rollen som operativ chef i Abstracta. Åsa van Drumpt har sedan 2011 innehaft befattning som marknadschef i Abstracta samtidigt som hon under de senaste åren även har haft befattning som marknadschef i Lammhults Möbel.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Lammhults Design

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Lammhults Design

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt