Nyhet

Lamor

Lamor genomför en nyintroduktion på First North i Helsingfors, första handelsdag 8 december

Lamor genomför en nyintroduktion på Nasdaq First North Premier Growth Market i Helsingfors.
Aktien kommer att börja handlas den 8 december med kortnamnet LAMOR. Det framgår av ett pressmeddelande.

Anmälningstiden inleds den 25 november och avslutas den 2 december. Teckningskursen är 4,83 euro per aktie och bolaget kommer vid fullteckning att tillföras 35 miljoner euro före emissionskostnader.

Ankarinvesterare är Danske Invest Finnish Equity Fund, Mandatum Asset Management, SP-Fund Management Company och Veritas Pension Insurance Company som åtagit sig att teckna aktier för 19,5 miljoner euro.

Danske Bank är rådgivare till bolaget i samband med noteringen.

Lamor är en leverantör av miljölösningar. Bolaget förser sina kunder med utrustning som används för oljeåtervinning, avfallshantering och vattenrening samt miljölösningar och tjänster, såsom sanerings- och beredskapstjänster relaterade till oljebekämpning och oljeutsläpp, tjänster för behandling av avfall och vattenreningslösningar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt