Leovegas börjar handlas på OTCQX i USA - Börskollen

Nyhet

Leovegas

Leovegas börjar handlas på OTCQX i USA

Kasinobolaget Leovegas aktie börjar att handlas i dollar på OTCQX Markets i USA idag.

Totalt 12 procent av Leovegas ägs av amerikanska investerare. Detta är enligt bolaget också ett sätt att tillgodose det allt större intresset från investerare i USA.

"Idag är cirka 12 procent av våra aktieägare från USA och vi ser ett allt större intresse för Leovegas som bolag och investering. Beslutet att även börja handlas på OTCQX bidrar till att göra oss mer tillgängliga för amerikanska investerare och underlättar därmed för fler att ta del av vår tillväxtresa framöver. Jag välkomnar alla nya aktieägare som detta kommer att innebära." säger Gustaf Hagman, vd för Leovegas, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om LeoVegas

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tycker vi att du ska spana in SAVR då du betalar 30-50% mindre i avgifter hos dem. En annan mäklare som erbjuder courtagefri aktiehandel är eToro - se vårt test av eToro här.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi bytte själva till Hedvig och sparar 2 436 kr per år i utgifter, jämför gärna själv på webben.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien LeoVegas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev