Lohilo Foods tar ett andra steg i lanseringen av Lohilo i Kina

Nyhet

Lohilo

Lohilo Foods tar ett andra steg i lanseringen av Lohilo i Kina

Lohilo Foods tar ett andra steg i lanseringen av varumärket Lohilo i Kina då bolaget har tecknat ett samarbetsavtal för marknadsföring, distribution och försäljning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lohilo påbörjade sin etablering i Kina i början av året genom lansering på digitala plattformen Taobao och tar nu nästa steg. Med start i första halvåret 2022 lanseras i utvalda dagligvaru- & servicehandelsbutiker på det kinesiska fastlandet, med start i de östra delarna kring Shanghai. Sortimentet kommer att bestå av glass, dryck och snacks.

"Med positiv respons från både kund och konsument är Lohilo nu redo för nästa steg i expansionen. Prognostiserad försäljning under de första 12 månaderna efter lansering är 12-17 miljoner kronor", skriver bolaget.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Lohilo Foods

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Lohilo Foods

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev