Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lovisa Lander föreslås som nyval till styrelseordförande i Elos Medtech

Aktieägarna i medicinteknikbolaget Elos Medtech kallas till extra bolagsstämma onsdagen den 22 december. Stämman genomförs genom poströstning utan fysiskt deltagande.

Extra bolagsstämma sammankallas på begäran av majoritetsaktieägaren TA Associates, genom EM Intressenter. TA Associates har begärt att hålla en extra bolagsstämma för att besluta om antalet styrelseledamöter, val av styrelseledamöter och styrelseordförande samt om arvode till den nya styrelsen.

Styrelsen föreslås bantas i storlek från fem till fyra ledamöter. EM Intressenter föreslår att stämman väljer Stefano Alfonsi till ny styrelseledamot och väljer Lovisa Lander till ny styrelseordförande. EM Intressenter bedömer att Stefano Alfonsi tillför industriell erfarenhet till styrelsen.

Styrelseordförande Yvonne Mårtensson och styrelseledamoten Jon Risfelt har meddelat att de lämnar styrelsen på egen begäran i samband med den extra bolagsstämman för nästa fas i bolagets utveckling.

Styrelseledamöterna Birker Bahnsen, Lovisa Lander och Alexander Cicetti kvarstår som
styrelseledamöter.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Elos Medtech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Elos Medtech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt