Nyhet

Lumito har övergått från prototyp till kommersiell design, uppvisar bilder från produkten

Medicinteknikbolaget Lumito, som är verksamt inom digital patologi, uppger att de övergått från en prototyp till en kommersiell design för deras slutgiltiga produkt. Den består av en skanner samt reagensvätskor och bolaget har även publicerat bilder tagna med produkten.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Målet med produkten är att erbjuda högre analyskvalitet och kortare analystider vid diagnostisering av cancerindikatorer vilket kan öka precision och frigöra resurser.

– Vi har tagit steget från prototyp till produkt med slutlig kommersiell design och är inne i en intensiv fas utan några fördröjningar. Den uppdaterade hårdvaran är på plats och all funktionalitet i produktens nya mjukvara är implementerad, säger Urban Widén, Lumitos vd.

Se bifogad länk för tillgång till bilderna.

https://mb.cision.com/Main/17276/3226132/1326604.pdf

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Lumito

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Lumito

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt