Lyko behåller tre av Make Up Stores butiker - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Lyko behåller tre av Make Up Stores butiker

E-handelsbolaget Lyko ska fortsätta att driva Make Up Store som ett eget varumärke och har beslutat att fortsätta driva tre av butikerna. Det beskedet ges efter att Lyko nyligen köpt konkursboen från Make Up Store och Make Up Shop Sweden som sattes i konkurs för ett tag sedan.

Butikerna som blir kvar är i Gävle, Farsta Centrum och på Norrlandsgatan i Stockholm. Dessutom ska varumärket finnas i flera av de befintliga Lyko-butikerna samt på webben.

Lagerhanteringen av produkter flyttas till Lykos nybyggda lager i Vansbro.

Lyko slutförde förvärvet av konkursboet den 1 april.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Lyko

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Lyko

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev