Nyhet

Maha Energy lämnar verksamhetsuppdatering - två milstolpar vid Tie-fältet

Maha Energy lämnar en verksamhetsuppdatering, i vilken det framgår att man uppnått två milstolpar vid Tie-fältet. Detta trots coronapandemins negativa effekter, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Projektet med gaskomprimering och insprutning såväl som borrning av nästa produktionsbrunn vid Tie-fältet har påbörjats.

Kompressionsprojektet inleddes den 11 september. Överskott av gas som produceras vid Tie kommer nu att injiceras tillbaka i reservoaren, vilket ökar den operationella flexibiliteten.

Borrning inleddes vid Tie 2-brunnen den 22 september. Tie 3-injektorn är planerad att borras omedelbart efter att Tie 2 är klar. Varje brunn förväntas ta 40 till 45 dagar att borra och slutföra.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Maha Energy

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Maha Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt