Nyhet

Maha Energy producerade 3 255 fat oljeekvivalenter per dag i september

Maha Energys sammanlagda försäljningsproduktion i september var på 89 712 fat olja och 47,543 miljoner kubikfot gas, vilket motsvarar en genomsnittlig produktion på 3 255 fat oljeekvivalenter per dag, före royalties och skatter.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Under månaden stängdes den dubbla brunnen GTE-4 av under 14 dagar för arbete i Agua Grande-zonen utan att man nådde önskat resultat. Bolaget planerar mer rigroröst arbete i denna zon under fjärde kvartalet för att kunna återställa produktionen från Agua Grande.

Produktionen från GTE-4-brunnen för Sergio-zonen återupptogs den 28 september och fungerar som förväntat.

Tartarunga hade under månaden problem med kraftförsörjningen.

I augusti producerades 3 568 fat oljeekvivalenter per dag.

Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Maha Energy

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Maha Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt