Nyhet

Maha Energys preliminära produktionsguidning för 2022 landar på 4 000 - 5 000 fat oljeekvivalenter per dag

Oljebolaget Maha Energy meddelar preliminär produktionsguidning om 4 000 - 5 000 fat oljeekvivalenter per dag för 2022, jämfört med den estimerade volymen om 7 000 fat oljeekvivalenter per dag som presenterades i bolagets femårsstrategi i början av mars 2021.

"Den preliminära guidningen tar hänsyn till effekterna av den tidigare publicerade förseningen och den senaste konstruktionsförändringen av Tie-4 från en horisontalbrunn till en vertikal brunn och baseras på vissa antaganden som beskrivs nedan inklusive en möjlig ”nedfarmning” av delar av Block 70 i Oman", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Guidningen är betingad ett slutgiltigt godkännande av den föreslagna investeringsplanen för 2022 av bolagets styrelse planerat till i början av första kvartalet 2022.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Maha Energy

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Maha Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt