Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mälaråsen utser Thomas Lindström til ny vd

Fastighetsbolaget Mälaråsens styrelse har uppdaterat bolagets strategi med fokus på tillväxt genom förvärv och långsiktig utveckling av fastigheter. Den nya strategin ska leda till ökat resultat, bättre riskspridning, utökade finansieringsmöjligheter samt effektivare förvaltning. Det övergripande målet är att verksamheten skall generera en god riskjusterad avkastning som möjliggör en attraktiv utdelning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Styrelsen har som ett led i att förverkliga strategin utnämnt Thomas Lindström till ny vd. Han har
mångårig erfarenhet från den nordiska fastighetsmarknaden och har tidigare bland annat varit vd för The Carlyle Groups nordiska fastighetsverksamhet, transaktionschef på GE Real Estate Nordics och transaktionschef på Realia Fastighet. Thomas Lindström sitter i styrelsen för Fleming Properties och Preservia Holding. Vd-posten tillträds den 1 december.

Thomas Lindström kommer att ersätta Robin Englén som har valt att lämna sin position. Aktieägare representerande 34 procent av kapitalet och rösterna i Mälaråsen har föreslagit att Robin Englén ska väljas till styrelseledamot i Mälaråsen med tillträde den 1 december.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Fleming Properties

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt