Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mangold inleder bevakning av Kollect on Demand, ser uppsida på 100 procent

Mangold inleder bevakning av Kollect on Demand med positiva kommentarer om att bolagets digitala plattform är välbehövlig för avfallsindustrin.

Därför ses förutsättningarna för Kollect att bli en betydande aktör som goda och prognosen är att försäljningen årligen ökar i snitt med 22 procent under perioden 2019-2025.

Kollect verkar idag på Irland och Storbritannien. Expansionen har även inkluderat förvärv samt ingångna avtal som med bensinstationskedjan Circle K. Mangold bedömer att fler förvärv och liknande avtal kan tillkomma.

”Från 2021 väntar vi oss stora vinstökningar vilket gör att vi ser attraktiva nyckeltal. Återkommande intäkter väntas även bidra till stigande marginaler. Mangold har valt att värdera Kollect med en DCF-modell och satt en riktkurs på 20 kronor per aktie. Det motsvarar en uppsida i aktien på drygt 100 procent”, skriver Mangold i en uppdragsanalys.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Kollect on Demand

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt