Nyhet

Mangold inleder bevakning av Qlosr Group - aktien rusar

Mangold inleder bevakning av IT-företaget Qlosr Group med en riktkurs på 0,13 kronor per aktie och rekommendationen köp.

Den satta riktkursen motsvarar en uppsida på drygt 100 procent från var Qlosr-aktien står i nuläget. Enligt Mangold är riktkursen uppskruvad tack vare bolagets konkurrenskraftiga tjänst och återkommande intäkter från en kundbas med hög potentiell tillväxt.

Andra saker som talar för bolaget är den stora marknadspotentialen, att det finns en beprövad förvärvsstrategi och att ledningen besitter stora aktieinnehav.

”Qlosrs operativa ledning är även bolagets största ägare. I samband med noteringen har de åtagit sig en lock-up period fram till sommaren 2022. Dessa är samma personer som byggt bolaget med en årlig tillväxt om 30-40 procent. Mangold ser positivt på att personer i ledande befattningar har samma intressen som aktieägare då detta bör leda till långsiktigt värdeskapande”, skriver Mangold.

Qlosr-aktien rusar 23,8 procent till 0,078 kronor under onsdagen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qlosr Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qlosr Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt