Mangold ser tillväxtpotential på 40 procent i Tellusgruppen - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Mangold ser tillväxtpotential på 40 procent i Tellusgruppen

Utbildnings- och barnomsorgsbolaget Tellusgruppen bedöms kunna växa med 40 procent i år samt nästa år. Det framgår av en uppdaterad uppdragsanalys från Mangold.

Mangold är fortsatt positiva till Tellusgruppen, efter ett andra kvartal där intäkterna ökade med 28 procent jämfört med samma period föregående år.

Tillväxten var organisk men under det tredje kvartalet har Tellusgruppen förvärvat tre bolag som väntas bidra med synergieffekter.

Mangold ser en potential till 40 procent tillväxt i år och under nästa år i Tellusgruppen. De har fortsatt en köprekommendation med riktkursen 14,5 kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Tellusgruppen

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Tellusgruppen

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev