Medfield Diagnostics rörelseförlust minskade - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Medfield Diagnostics rörelseförlust minskade

Strokespecialisten Medfield Diagnostics rapporterar som planerat ingen omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten minskade under perioden.

Rörelseresultatet blev -1,5 miljoner kronor (-2,8).

Resultatet före och efter skatt var -1,5 miljoner kronor (-2,8).

Resultat per aktie hamnade på -0,05 kronor (-0,11).

Ingen utdelning föreslås (0).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -10,4 miljoner kronor (-4,1).

Likvida medel uppgick till 6,6 miljoner kronor (18,6).

"Efter ett framgångsrikt utvecklingsarbete togs beslut att låsa algoritmen för strokedetektion. I detta arbete har Medfields ”advisory board” haft en viktig roll bland annat i diskussioner om prestanda och värdet av Strokefinderdata som beslutsunderlag i den prehospitala vårdkedjan. Beslutet att låsa algoritmen var en mycket viktig milstolpe för bolaget som också innebar att arbetet påbörjats med att verifiera prestandan samt att validera MD100 systemet inför CE-märkningen", skriver bolaget i rapporten.

Medfield Diagnostics, MkrQ4-2020Q4-2019
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-1,5-2,8
Resultat före skatt-1,5-2,8
Nettoresultat-1,5-2,8
Resultat per aktie, kronor-0,05-0,11
Kassaflöde från löpande verksamhet-10,4-4,1
Likvida medel6,618,6
Utdelning per aktie, kronor00


http://media.finwire.com/media/FWS005ABF5-table-1

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Medfield

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Medfield

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev