Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medhelp

Medhelp Care handlas i linje med teckningskursen i premiärhandeln på First North

Företagshälsovårdsbolaget Medhelp Care började i dag den 26 oktober att handlas på Nasdaq First North Growth Market. Aktien handlas med kortnamnet MEDHLP.

Teckningskursen var 9,20 kronor per aktie. Erbjudandet inför noteringen tecknades till totalt 310 procent och sett till antalet tillgängliga aktier tecknades erbjudandet till 15,5 gånger. De inkomna anmälningarna summerade till drygt 155 miljoner kronor. Bolaget tillförs 50 miljoner kronor före emissionskostnader på 4 miljoner kronor. Totalt har knappt 1 100 konton tilldelats aktier. Medhelp hade inför erbjudandet erhållit teckningsåtaganden från investerare om 40 miljoner kronor, motsvarande 80 procent av erbjudandet.

Medhelp har en molnplattform för datadriven företagshälsa i kombination med kvalificerad sjukvårdsrådgivning som används av 500 företag och organisationer i Norden. Plattformen innehåller tjänster på prenumerationsbasis för hantering av sjukfrånvaro.

Aktien har hittills idag handlas till 9,30 kronor som högst betat och 8,22 kronor som lägst betalt. Klockan 09.12 var senast betalt 9,198 kronor, vilket är i linje med teckningskursen på 9,20 kronor. Aktier för 2,7 miljoner kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 30,43 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 280 miljoner kronor räknat på senast betalt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Medhelp Care

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Medhelp Care

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt