Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medhelp Care lanserar nya funktioner i sin plattform

Medhelp Care lanserar nya funktioner i sin plattform för digital företagshälsovård, enligt ett pressmeddelande.

De nya funktionerna är i form av ett tydligare dashboard, ett mer användarvänligt webbgränssnitt för sjuk- och friskanmälan samt en ny lösning för säker hantering av läkarintyg.

”I Medhelp Cares plattform kan användarna administrera och följa frånvaroutvecklingen i realtid. Nya funktioner i MedHelps plattform för digital företagshälsa, när det gäller statistikportal och funktioner för sjuk- och friskanmälan, ger nu användarna bättre överblick, lättare navigering och ökad säkerhet. Det blir även möjligt att ladda upp läkarintyg, vilket gör det både enklare och säkrare för användarna”, heter det.

De nya funktionerna kommer att rullas ut stegvis till kunderna.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Medhelp Care

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Medhelp Care

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.