Media and Games Invest ska omlokalisera till Luxemburg, släpper ytterligare spel kommande kvartalen

Nyhet

{newsItem.title}

Media and Games Invest ska omlokalisera till Luxemburg, släpper ytterligare spel kommande kvartalen

Spelbolaget Media and Games Invest ska omlokalisera sitt huvudkontor till Luxemburg i syfte att bredda för investerargrupper. Utvecklaren ska även lansera spelen Golf Champions samt Heroes of Twilight under det kommande halvåret. Det förmedlas via ett pressmeddelande.

B-aktier skall även skapas i bolaget för användning vid framtida kapitalresningar, och Media and Games ska även lansera ett aktieprogram för sina anställda för att anställa och bevara viktiga anställda.

"Vi har [...] mött potentiella investerare som inte kan investera i MGI på grund av att deras restriktioner ej tillåter investeringar i maltesiska bolag. Då vi är ett globalt bolag och vill växa internationellt är vi inte bundna till Malta och kan omlokalisera", kommenterar vd Remco Westermann.

Bolaget uppger också att 2021 starkt efter ett "enastående 2020 med exceptionell tillväxt".

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Media and Games

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Media and Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev