Meltron inleder samarbete med Huawei kring strategi för hållbara städer
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Meltron inleder samarbete med Huawei kring strategi för hållbara städer

Teknikbolaget Meltron har ingått en avsiktsförklaring, Memorandum of Understanding, med kinesiska telekomjätten Huawei rörande en digital strategi för hållbara städer. Det uppger företaget i ett pressmeddelande.

"Det här är ett verkligt genombrott och ett erkännande av Meltrons enastående teknik inom det allt viktigare och globalt växande området belysning och infrastruktur. Huawei är definitivt världsledande tekniskt sett, och vi är hedrade över att få samarbeta med dem. Det här samarbetet kommer att förändra spelplanen, och etablerar genast Huawei och Meltron som ledande aktörer inom idé och design i den snabbväxande sektorn för hållbar infrastruktur. Vi kommer att på global nivå erbjuda en mängd helt nya och värdeskapande lösningar till våra kunder", säger Ville Sistonen, vd för Meltron, i en kommentar.

Enligt Meltron kommer bolagen att integrera Huaweis informations- och kommunikationstekniker (ICT) med företagets belysningslösningar. Belysningslösningar har traditionellt inte integrerats med data- och kommunikationsnätverk, vilket man räknar med ska ändra sig.

"Det här är ett ypperligt exempel på hur ett framgångsrikt samarbete mellan Huawei och ett ledande finskt teknikföretag kan lansera en helt unik lösning för det moderna samhället", säger Ye Feiwei, landschef och vd för Huawei Technologies i Finland, i en kommentar.

Inga finansiella detaljer anges.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt